miércoles, 27 de agosto de 2008

Un estiu per recordar...

Quan un es troba capficat en un tema de gran transcendència, a vegades perd la noció del temps i el cap. Quan aquest afecta a una ciutat com Barcelona, a Catalunya i a Espanya, un servidor no té cap altre remei que posar-hi el 120%.

Els darrers 3 mesos han estat els més importants, emocionants i, alhora, difícils. Un dels molts comptes enrere, però potser el més contundent, va iniciar-se el divendres 5 de juny amb la encesa del foc olímpic a Olímpia. Ja quedava poc pel inici dels Jocs i els nervis anaven in crescendo.

Aquests Jocs, marcaran un abans i un després en la història de Barcelona. La ciutat ara dóna la cara i està en contacte amb el mar. Nous equipaments i obres públiques han recuperat zones de la ciutat que havien quedat oblidades o en desús, com per exemple la Villa Olímpica o el Port Olímpic. Aquests nous inputs ofereixen a la ciutat una cara més cosmopolita i oberta de cara al món.

En fi, que amb el finals dels Jocs, el 9 d’agost i després d’un parell de setmanes de vacances, em disposo a tornar a la normalitat.


Atentament;
Pasqual Maragall i Mira

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Si, hi han hagut unes olimpiades, cert...i miri sr.President que jo no llegeixo mai la secció d'esports de cap diari eh! Però juraria que han estat a Pequín, un xic lluny de Barcelona!

Aquí hem tingut els Eurogames, molt més interessants, ja que eren dirigits exclusivament a la èlit gai i lèsbica, d'aquesta forma ens estalviem la vulgaritat garrulo-futbolera!

Pasqual Maragall dijo...

Perdona la meva desconnexió espai-temps però no m'acabo d'acostumar a que un país que vulnera pràcticament tots els principis que defensa l'esperit olímpic hagi organitzat els Jocs. En fi, coses de política...


Atentament;
PAsqual Maragall i Mira

JoRDi JVR dijo...

Senyor Maragall, el felicito pel seu blog, i el convido que visiti el meu, un petit racó dedicat a la Barcelona Antiga, on podrà fer altra petita desconnexió en el temps i recordar èpoques passades de la nostra benvolguda ciutat.

Saluts!

Jordi
http://bcn-antic.blogspot.com/

Roger dijo...

Un petit apunt president...

Crec que Blogger té l'interficie disponible en català també. L'unic que ha de fer es entrar dins del panell, i canviar l'idioma a català.

Salutacions.