martes, 20 de mayo de 2008

De vacances?

Pel que puc veure a l'arxiu del blog, m'he passat una setmana en blanc... No tinc consciència d'haver abandonat en cap moment els vostres debats però, pel que veig, sembla que vaig una mica perdut!

Primer de tot demanar-vos disculpes i segon, us prometo una lectura acurada dels vostres comentaris i demà una contestació a l'alçada.


Atentament;

Pasqual Maragall i Mira

5 comentarios:

Anónimo dijo...

President! Els ciutadans de Catlunya i els milers de lectors d'aquest blog som eprfectametn concients de les obligacions d'un ex-lider polític! Aznar i Puol no paren! A que es dedica vostè?

Anónimo dijo...

Les setmanes passen volant i el temps s'esmuny sense adonar-nos-en. La veritat és que no tinc consciència de què hagi acabat el mes de gener...

Salutacions cordials

Theo dijo...

President,
He arribat al seu blog des d'Arqueòleg. Em sembla una idea força interessant, la de reflexionar sobre Barcelona. Però, i per què no una reflexió sobre la relació de la ciutat amb el seu territori? Crec que seria profitosa també. Salutacions cordials

Pasqual Maragall dijo...

Sempre és agradable gaudir de noves companyies! Gràcies Theobald per compartir el teu temps amb nosaltres.

M'agrada que proposis un tema de reflexió però et demanaria, si et plau, que fossis més concret amb el terme "territori". Et refereixes al territori físic que ocupa la ciutat o a territori com a entorn, extensible al territori català?

Pel que fa a les meves ocupacions t'he de dir, Arqueòleg, que no sóc del tot conscient del que faig! acostumava a sortir i passejar per Barcelona, fent fotografies, però els darrers dies estic una abstret de la realitat i, sincerament, no sabria dir-te què en faig de mi. Espero organitzar-me de nou...


Atentament;
Pasqual Maragall i Mira

Theo dijo...

President,

Gràcies per la seva benvinguda i per passar-se pel meu blog. Ja veu que l'escric en castellà i, encara que darrerament els posts són més personals, també n'hi ha de temes polítics i socials.

D'altra banda, té raó que he estat poc concret en la definició de la proposta. No em referia tant al territori circumscrit per un terme municipal com a la relació amb un territori més ampli, i que cada cop esdevé més ampli perquè els transports redueixen les distàncies. El que anomeno Barcelona i el seu Hinterland.

Gràcies de nou!
Theo