viernes, 9 de mayo de 2008

Aitana escriu: Poblenou


Des del 92 els veïns del Poblenou vivim amb aquesta imatge, amb el cor trencat entre la modernitat i la història. El barri no ha deixat de canviar des que es va decidir instal·lar la Vila Olímpica a l'antic Somorrostro, després crear el 22@ i Diagonal Mar. Totes aquestes modificacions urbanístiques han portat al barri a una evolució espectacular, però a costa de que?

El barri ha agut de lluitar per mantenir viva la seva història a través del patrimoni arquitectònic que durant molts anys va sustentar l'econòmia de la ciutat. És important mantenir les arrels perquè no es quedi en fum la història. L'altre dia algú es reia perquè vaig dir que al poblenou se li deia el manchester català, no és imporatant que es conegui la història?

Pasqual, jo que sempre t'he admirat et volia demanar la teva opinió sobre aquests temes, com a impulsor de tots aquests canvis en aquesta zona de la ciutat que en penses de la memòria històrica, de la recuperació i manteniment del patrimoni?????

Aitana

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Senyor Pascual, li comunico, oh excelencia, que ja he publicat el seu cameo al meu blog i que quan pugi li envio alguna fotillo!

Pasqual Maragall dijo...

No era conscient d'haver fer cap "cameo" amb ningú i menys anomenat glamboy. De totes maneres estaré agraït per la teva col·laboració